Intrebari frecvente

Care este pretul manoperei?

Manopera, atat in cazul sobelor si semineelor de teracota, cat si in cazul cuptoarelor sau gratarelor, se stabileste dupa ce s-a hotarat dimensiunea lucrarii si materialele din care va fi executata lucrarea. In pretul manoperei se reflecta anvergura lucrarii si timpul necesar construirii.

Asigurati materialele necesare?

Necesarul de materiale se face in functie de tipul lucrarii, dimensiune si amplasament. Achizitionarea materialelor intra in sarcina clientului. Eu va pot face recomandari despre locurile de unde pot fi achizitionate si despre calitatea materialelor.

Dupa ce s-a calculat necesarul de materiale, se poate estima un cost al lor si de asemenea se estimeaza si pretul manoperei.

Cat dureaza constructia unei sobe de teracota?

O soba standard de teracota se construieste in 1-2 zile. O soba mai mare sau un semineu mai complex poate solicita intre 2-4 zile, in functie de complexitate.

Cat dureaza constructia unui cuptor sau a unui gratar de curte?

In funcie de marimea cuptorului sau a gratarului si de specificatiile dorite, construirea lor dureaza de la 2-3 zile pana la o saptamana.

Oferiti garantie pentru manopera?

Ofer garantie pentru toate lucrarile efectuate de mine. Garantia se refera la calitatea manoperei si functionalitate si se asigura daca sunt respectate instructiunile de folosire si intretinere atat in cazul sobelor de teracota sau caramida, cat si in cazul cuptoarelor sau gratarelor de curte.

Executatii si servicii de intretinere si curatare a sobelor si semineelor din teracota?

In functie de modul de utilizare a sobei, cat si in functie de calitatea combustibilului folosit, sobele necesita atat curatare, iar dupa o perioada, chiar si o reconstructie, pentru a functiona in parametrii optimi.

Aceste operatiuni se asigura, contra cost si nu fac parte din garantia manoperei.

Căutați un meșter sobar teracotar sau un meșter cuptorar?

Sunt meșter sobar teracotar Ștefan Bacoș. Construiesc sobe și șeminee din teracotă, cuptoare tradiționale de pâine și pizza, grilluri și grătare de curte în Arad și localitățile limitrofe județului

Telefon si WhatsApp:

Tel: 0753.495591

Relații și programări:
Luni - Vineri: 09-19, Sâmbata: 09-13

Semineu din caramida cu fumuri

Șemineu din caramidă cu fumuri

Șemineul este placat cu piatră la exterior, are focar din șamotă și funcționează cu acumulare de caldură, pe principiul sobelor din teracotă. Șemineul cu fumuri pastrează caldura mult timp după ce se stinge focul.

Pentru detalii, vă rog sa sunați la numarul de mai jos.

TEL: 0753.495591